Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Λουλούδι
Εκχυλιστικό: Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Passiflora incarnata L
Η πασιφλόρα περιέχει βιοδραστικές ενώσεις όπως φλαβονοειδή, αλκαλοειδή και μαλτόλη, οι οποίες έχουν καταπραϋντικές και αγχολυτικές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το άγχος και τα προβλήματα ύπνου.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάνη
Άλφα λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Λευκό φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ
ΒΙΟ Λάχανο
ΒΙΟ Ροδακινό
ΒΙΟ Μύρτιλο
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
Εκχυλιστικός παράγοντας: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Cynara scolymus L
Η αγκινάρα είναι ένα λαχανικό που χαρακτηρίζεται από παχιά, σαρκώδη φύλλα και η λεπτή, ελαφρώς ξηρή γεύση τους είναι γνωστή. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και αντιοξειδωτικών.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Λουλούδι
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Calendula officinalis L.
Η καλέντουλα περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και τριτερπενικά σαπωνίνες, τα οποία μπορούν να της προσδώσουν αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται χύμα. Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας. Μπορούν να παρασχεθούν δείγματα.
Η Plants2Market είναι επίσης πιστοποιημένη κατά BIO, HACCP και DIN EN ISO 9001.
Προσφέρουμε επίσης τα εξής προϊόντα:
Ασερόλα
Φασόλι πεδίου
Φτερό πεδίου
Αφρικανικό μαύρο φασόλι
Ελεκαμπάν
Άλφα λιποϊκό οξύ
Άμλα
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
ΒΙΟ Φύλλο σημύδας
ΒΙΟ Βραζιλιάνικη αμυγδαλιά
ΒΙΟ Τσουκνίδα
ΒΙΟ Μπρόκολο
ΒΙΟ Τσάγκα
ΒΙΟ Χλωρέλλα
ΒΙΟ Κράνμπερι
ΒΙΟ Χόρτο κριθαριού
ΒΙΟ Τζίνσενγκ
ΒΙΟ Γκρέιπφρουτ